Digitaal of akoestisch? Bekijk onze keuzehulp


Maandelijkse Archieven: Juli 2024

  1. Zomer Voordeel

    Zomer Voordeel

    De zomersferen zijn al in volle gang bij Oostendorp Muziek. Daarom kunt u genieten van kortingen die wel op kunnen lopen tot wel 30%! De actie Zomer Voordeel loopt tot en met 31 augustus. Zien we u binnenkort in een van onze winkels?

    Hoe herkent u onze deals?

    De producten die meedoen aan de actie herkent u door de opvallende sticker. Daarin staat hoeveel korting u krijgt op het product. De korting is al in de prijs verwerkt. Dus de prijs die u ziet, is gelijk aan de prijs van het product. Zo ziet u direct uw voordeel. Bekijk hier onze actie.

    Actievoorwaarden

    De actie loopt van 5 juli tot en met 31 augustus 2024. Tijdens deze periode kunt u gebruik maken van korting op diverse akoestische en digitale instrumenten. De Zomer Voordeel is niet geldig i.c.m. andere acties. Een aantal producten van Yamaha doen niet mee aan deze actie, waaronder de series:

    Lees meer »

    Zomer Voordeel

  2. Blog van de maand: Zelfspelende piano’s

    Blog van de maand: Zelfspelende piano’s

    Normaal gesproken zouden we nu over één instrument schrijven, maar deze maand staan de zelfspelende piano’s en vleugels even in het zonnetje. Altijd al dat ene nummer van Chopin willen spelen, maar ligt de lat hier net wat hoog? Of wilt u uw familie en vrienden voor de gek houden? Een zelfspelende piano of vleugel heeft een hoog entertainmentgehalte, zowel thuis als in hotels en restaurants. Het creëert sfeer en speelt tegelijkertijd de mooiste symfonieën. Maar waar komt de zelfspelende piano vandaan en hoe werkt het.

    Een stukje geschiedenis

     De eerste zelfspelende piano werd een ‘player piano’ genoemd, of te wel een pianola. Deze werd bedacht in 1897 door een bedrijf in de Verenigde Staten. Een aantal jaar later verschenen ze ook in Europa en werden ze erg populair, vooral in openbare ruimtes zoals cafés (of taverns, zoals ze het vroeger

    Lees meer »

    Blog van de maand...