Digitaal of akoestisch? Bekijk onze keuzehulp


Maandelijkse Archieven: September 2024

  1. De nieuwe Yamaha PSR-SX920 & PSR-SX720

    Deze week heeft Yamaha in Wenen de langverwachte Yamaha PSR-SX920 en PSR-SX720 keyboards gepresenteerd. Oostendorp Muziek was erbij, dankzij een uitnodiging van Yamaha. Tijdens deze exclusieve introductie op het hoofdkantoor van Yamaha werden dealers uit heel Europa samengebracht om kennis te maken met de nieuwe parels. Deze instrumenten beloven niet alleen de hobbyist, maar ook de professionele muzikant te verrassen.

    De opvolgers van een succesvolle reeks

    De Yamaha PSR-SX920 en PSR-SX720 zijn de opvolgers van de alom geprezen PSR-SX700 en PSR-SX900. Met de slogan "I am arranger" richt Yamaha zich op een breed publiek, van

    Lees meer »

    De nieuwe Yamaha ...

  2. Cashback op digitale piano's van Yamaha

    Yamaha lanceert nieuwe kortingsactie op digitale piano's!

    Naast de al populaire cashbackactie op de Yamaha B-serie, heeft Yamaha nu een nieuwe promotie gelanceerd op diverse digitale piano's. Deze actie biedt pianoliefhebbers de kans om tot wel €150,- korting te ontvangen op hun aankoop. De promotie is geldig tot 15 januari 2025, dus het is de perfecte gelegenheid voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe digitale piano voor thuis of professioneel gebruik.

    Kortingen op verschillende modellen

    De actie biedt aantrekkelijke kortingen op een breed scala aan digitale piano's, waardoor zowel beginners als ervaren pianisten kunnen profiteren. Hieronder een overzicht van de deelnemende modellen en de bijbehorende kortingen:

    • P-145 – €50,- korting
    • P-225 – €50,- korting
    • YDP-145 – €30,- korting
    Lees meer »

    Cashback op digit...