Upgrade uw Yamaha SILENT Piano™

Met veel enthousiasme kondigen wij de lancering aan van de VSH3 Silent Upgrade Kit, ontworpen om de Yamaha Silent Piano™-modellen te upgraden met de nieuwste SH3-technologie. Deze innovatieve upgrade kit, die vanaf 1 september 2024 beschikbaar is, verbetert de speelervaring aanzienlijk voor zowel muzikanten, gevorderden en beginners. 

Wat biedt de VSH3 Silent Upgrade Kit?

Deze kit vertegenwoordigt een belangrijke vooruitgang in pianotechnologie, met geavanceerde functies zoals:

  • Verbeterde stille prestaties: Geniet van een naadloze overgang tussen akoestische en digitale modi.
  • Uitgebreide geluidsbibliotheek: Een diverse selectie hoogwaardige instrumentgeluiden.
  • Intuïtieve bedieningsinterface: Eenvoudige navigatie door instellingen en functies.
  • Verbeterde connectiviteit: Naadloze integratie met externe apparaten en online bronnen.
  • Revitalisering van oudere systemen: Oplossingen voor storingen en verouderde technologie.

Voor wie is het bedoeld? 

Heeft u één van deze Yamaha piano's thuis staan met Silent Systeem: B1, B2, B3, P116, P121, SU7, U1, YUS1, YUS3, YUS5, P121H, P124, SE122, SE132 en U3? Dan kunt u dit oude Silent Systeem vervangen door de nieuwe VSH3 Silent Upgrade Kit. Daardoor wordt het geluid velen malen beter en kunt u genieten van uw oude piano met een fantastisch nieuw systeem. 

Specificaties

Het Yamaha SILENT Piano™ Upgrade Kit VSH3 biedt geavanceerde technologieën voor uw piano. Het sensorsysteem bevat niet-contact sleutelsensoren en een 2-punts hamer sensor, specifiek voor vleugels. Het geluidssysteem biedt 25 stemmen, waaronder Yamaha CFX en Bösendorfer Imperial, met binaurale sampling en VRM-technologie. U kunt 10 nummers opnemen met een capaciteit van 500 KB per nummer. De kit ondersteunt WAV-audio-opnames tot 80 minuten per nummer. Connectiviteitsopties omvatten Bluetooth, USB- en MIDI-poorten, en AUX IN/OUT. Stroomverbruik is slechts 8 W.

Compatibiliteit

De VSH3 Silent Upgrade Kit is compatibel met een breed scala aan Yamaha modellen, waaronder de B1, B2, B3, P116, P121, SU7, U1, YUS1, YUS3, YUS5, P121H, P124, SE122, SE132 en U3. Deze kit is ontworpen om de prestaties van uw Yamaha Silent Piano™ te optimaliseren en biedt geavanceerde functies die de speelervaring vergroten en verbeteren. Het kan zijn dat hij op nog meer modellen past die niet tussen de genoemde modellen staan. Als u wilt weten of hij past op uw instrument, kunt u contact opnemen met met onze klantenservice.

Gecertificeerde technicus

De VSH3 Silent Upgrade Kit kan alleen ingebouwd worden door een gecertificeerde technicus. Deze hebben wij in dienst, dus bij Oostendorp Muziek is het mogelijk het in te laten bouwen. 

Kom langs! 

Bij Oostendorp Muziek zijn we trots op onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Met de lancering van de VSH3 Silent Upgrade Kit bieden we onze klanten de kans om hun muzikale ervaring naar een hoger niveau te tillen. We kijken ernaar uit om deze spannende nieuwe technologie met u te delen!